2014. április 19., szombat

A húsvéti zsákok / Easter bags



Végre elkészültek a húsvéti zsákok is és hozzá egy-egy párna a gyerekeknek.
A zsákokat együtt fogjuk kitenni a kertbe a húsvéti nyuszinak, hogy biztosan lássa az irányt. Ha megtalálja, biztosan tesz is bele valamit. Ma fény derült egy alapigazságra is, hogy ebbe a zsákba sajnos nem férne bele egy roller. :))) Majd meglátjuk, hogy alakul...izgi. :)

***
At last the Easter bags are finished and one pillow for each kid.
We will put the bags together into the garden for the Easter bunny to show the direction. If it finds them, it will put something into them for sure. Today one basic truth was revealed that a scooter would not fit into this bag. :))) We'll see how it goes...exciting. :)






10 megjegyzés:

  1. :) Szépek! Nálunk is rollert kellene hozni a nyusznak....de lehet,hogy szülinap lesz belőle,ha nem bírja el.

    VálaszTörlés
  2. Névtelen20/4/14 06:31

    Nagyon szépek,helyesek,a párna is olyan kedves........milyen egyszerű a szabása és mégis oly esendően drága nyuszikák:-)
    Szerintem egy roller simán elfér ebben a zsákban ha csak a kereke van benne,vagy akár a bokorba is vezethet az út ahol ott áll egy roller,hívogatóan;-)))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Több helyen is láttam ilyesmi szabásmintát az interneten és az utolsó pillanatban estem neki...Tényleg egyszerű, de kedves.

      Törlés
  3. Szia, én egy hosszú szalagot kötnék a zsákhoz és kacskaringósan futna végig a kertben egészen a roller-ig. Áldott Húsvéti Ünnepeket az egész családodnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))))
      Nektek is legyen nagyon szép Húsvétotok!

      Törlés
  4. Nagyon-nagyon tetszenek a zsákocskák, a nyulas párnák, a gondolat...! Tanácsot nem adok, tuti megoldottad... ismerlek már! :))))
    Nagyon szép ünneplést kívánok!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon aranyosak lettek a zsákok!!! Szerintem a nyuszi észre fogja venni...ilyen szép zsákokat el se lehet téveszteni! :o)

    VálaszTörlés